Rahsia badan kembali bertenaga tanpa makan ubat & supplement pelik sampai cirit birit

Cara mudah DETOX dan FLUSH segala lemak degil time tidur sahaja.

Kembali segar bertenaga dalam seawal 3 hari

Ketahui rahsianya sekarang!

Berkesan dalam masa
7 hari

Diakui Selamat Tanpa Sebarang Kesan Sampingan. Jika tidak berkesan selama 30 hari, pihak HQ akan pulangkan semula wang anda tanpa banyak soal.

Pelaburan Anda Takan Sia-Sia, Dengan Izinya Anda Akan Kembali Sihat

Ramai orang alami perkara yang sama juga.
Sebab toxin dalam badan tinggi, macam-macam penyakit muncul

Hati-hati jika ada symptom seperti di atas, jika tidak diubati atau dicegah boleh mengakibatkan tubuh kita bakal atau memiliki penyakit seperti kencing manis, darah tinggi & boleh pula mengakibatkan serangan Jantung!

MAKLUMAN :

Hypertension berkaitan darah yang tinggi, dan Dyslipidaemia berkaitan kolestrol.

Penyakit ini menjadi Punca Kematian Tertinggi Di Malaysia tidak kira sama ada lelaki atau perempuan.

Lepas gunakan Terapi Detox Sihat ini.. Ramai yang berjaya pulih kesihatan mereka sebab dah hilangkan toxin dalam badan.

Ketika tidur pun, terapi detox heal bekerja buang lemak-lemak kolesterol.

Eeuu banyak nye lemak2 yang keluar..

Lepas gunakan Terapi Detox Sihat ini.. Ramai yang berjaya pulih kesihatan mereka sebab dah singkirkan toxin dalam badan.

Dengan izinya, kehidupan anda selepas ini lebih sihat dan bertenaga

Cara penggunaan yang sangat mudah, pakai semasa tidur sahaja untuk 8jam

Berita Baik!
Bagi pembelian Terapi Detox Sihat
Lebih Dari RM79

Takut Barang Tak Sampai ?

Jangan Risau Barang Sampai Baru Bayar

Anda order je dahulu tak perlu bayar apa-apa lagi, kami pos kepada anda dulu.

Terapi Detox Heal ni sampai depan rumah anda, bayar je pada posmen itu.

Selesai! Mudah kan?

Jika Anda Mahu Kembali Sihat Sila Jangan Bertanguh Lagi

Dapatkan Harga Promosi Beserta FREE GIFT Bernilai Lebih Dari Rm200 ++

Jimat RM256

Hanya RM79

✅ Percuma 3x Box Therapy Detox Heal
✅ Percuma 3x Box Uncang Herba Spa Kaki

Jimat RM890

Hanya RM99

✅ Percuma 7x Box Therapy Detox Heal
✅ Percuma 5x Box Uncang Herba Spa Kaki

Bukti Para Pelanggan Kami

Azizi MohamadKuala Terengganu
Read More
Kali kedua sy repeat dgn seller ni, mmg puashati sgt2, penghantaran cepat, bungkusan pun elok, harga pun murah berbanding dgn seller lain,sgt berkesan pd sy yg jenis sakit bahagian tumit ,ada kesan selepas habiskan 1 kotak, TQ seller pasni sy repeat lg yer
Mariah SidekW.P Kuala Lumpur
Read More
Penghantaran cepat, bungkusan pun elok, harga pun murah berbanding dgn seller lain,,mmg puashati berkesan membuang toxic dlm badan,yg penting sy dpt tidur dgn nyenyak sekali bila guna detox herbal foot ni,
Nor AdibahW.P Kuala Lumpur
Read More
Fast shipping.. bau herba kuat.. for me and husband berkesan sbb bile pakai tu rasa.. dan smnggu pertama pakai betul hitam tapi after that dah berkurang.. serasi utk kami.. will repeat soon.. tq recommended 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 btw packaging xberapa nice but xmenjejaskan brg so it’s okey..
Fadhlina AnwarPerak
Read More
Selalunya lepas bangun tapak kaki kebas and sakit2. Tapi lepas pakai pelekat ni. Fuhhh hitam gilaa. Bau pun ok. N yang paling penting tapak kaki dah tak kebas and tak sakit2 dah macam selalu. Dah 2 hari pakai. Nak rate 10 ⭐ nasib beli 3 kotak terus haritu 🤭 puas hati sangat 👍
Irwandi MuslimMelaka
Read More
Barang dh smpai dgn selamat, mmg puas bila guna, rasa berangin ja tapak kaki, dpt meringankan badan buang segala2 toksik
Faiz RamleeJohor
Read More
This produk, very² nice dipakai expecially untuk orang tua kita yang tengah rasa lenguh badan, sakit kaki apa semua tu sebab produk ni dapat membuang segala toksik yang ada kat tubuh kita...😘 So memang sangat best bila dipakai...Yang ni entah kali ke berapa saya belikan untuk orang tua saya...Sebab diaorang cakap selesa pakai😂😂...

Borang Tempahan

Billing & Shipping

Malaysia

Pilihan Produk

Product
Quantity
Price
Beli 1 Free 1 (Terapi Detox)1
+
RM59.00
Beli 2 Free 3 (Terapi Detox) Free 3 (Herba Spa)1
+
RM79.00
Beli 3 Free 7 (Terapi Detox) Free 5 (Herba Spa)1
+
RM99.00

Tempahan Produk

Product Subtotal
Beli 1 Free 1 (Terapi Detox)  × 1 RM59.00
Subtotal RM59.00
Shipping
Total RM69.00
  • Sila buat pembayaran semasa menerima produk tempahan

Saya bersetuju segala maklumat tempahan yang dibuat adalah benar, saya juga akan membuat pembayaran semasa menerima barang tersebut.