Rahsia badan kembali bertenaga tanpa makan ubat & supplement pelik sampai cirit birit

Cara mudah DETOX dan FLUSH segala lemak degil time tidur sahaja.

Kembali segar bertenaga dalam seawal 3 hari

Ketahui rahsianya sekarang!

Ramai orang alami perkara yang sama juga.
Sebab toxin dalam badan tinggi, macam-macam penyakit muncul

Hati-hati jika ada symptom seperti di atas, jika tidak diubati atau dicegah boleh mengakibatkan tubuh kita bakal atau memiliki penyakit seperti kencing manis, darah tinggi & boleh pula mengakibatkan serangan Jantung!

MAKLUMAN :

Hypertension berkaitan darah yang tinggi, dan Dyslipidaemia berkaitan kolestrol.

Penyakit ini menjadi Punca Kematian Tertinggi Di Malaysia tidak kira sama ada lelaki atau perempuan.

Lepas gunakan Terapi Detox Sihat ini.. Ramai yang berjaya pulih kesihatan mereka sebab dah hilangkan toxin dalam badan.

Ketika tidur pun, terapi detox heal bekerja buang lemak-lemak kolesterol.

Eeuu banyak nye lemak2 yang keluar..

Lepas gunakan Terapi Detox Sihat ini.. Ramai yang berjaya pulih kesihatan mereka sebab dah singkirkan toxin dalam badan.

Dengan izinya, kehidupan anda selepas ini lebih sihat dan bertenaga

Ahmad FirdausNegeri Sembilan
Read More
Alhamdulillah, penghantaran cepat, produk pun bagus, saya masih lagi mengamalkan detox heal ni sebab bila dah berumur ini, saya lebih fokus menjaga kesihatan lagi-lagi bila pergi ke kelas di masjid. Amalkan ini insyaAllah rasa lebih bertenaga dan kaki pun tak lenguh.
Halimah IbrahimPerak
Read More
Terima kasih sebab alhamdulillah produk ini memang berkesan untuk saya, bila kita amalkan detox ni, perut kita mudah lawas dan membuang toksin. Perubahan itu saya nampak bila hari ke 4 saya tengok kurang hitam tersebut pada detox tu.
Jamaliah Abu NawanJohor
Read More
Umur saya hampir masuk 60an, saya ni jenis tak boleh duduk saja, mesti nak pergi bersihkan laman, duduk di dapur mengemas. Saya perasan bila saya duduk rasa macam berdebar, anak saya cakap mungkin anxiety, saya tak rasa penyakit tu, bila kawan saya bagi cuba detox ni, alhamdulillah, dada pun rasa tenang.

Berita Baik!
Bagi pembelian Terapi Detox Sihat
Lebih dari RM120

Kami akan berikan hadiah
Bernilai lebih RM300!!

2X Kesan Lebih Cepat dengan menggunakan Uncang Herba Spa Kaki

Merendam kaki dengan Uncang Herba Spa Kaki dapat melancarkan peredaran darah pada bahagian kaki, meningkatkan metabolisme badan, serta membuatkan tidur anda lebih nyenyak.

• Membantu membuang lemak & toksin

• Membuang angin dalam badan

• Melancarkn perjalanan darah

• Menyegarkan urat saraf

• Meringankan badan

• Menghilangkan keletihan dan lesu

• Mengembalikan tenaga

Takut Barang Tak Sampai ?

Jangan Risau Barang Sampai Baru Bayar

Anda order je dahulu tak perlu bayar apa-apa lagi, kami pos kepada anda dulu.

Terapi Detox Heal ni sampai depan rumah anda, bayar je pada posmen itu.

Selesai! Mudah kan?

Kami doakan cara anda dan ikhtiar dengan produk kami, dapat memberikan kesan yang anda inginkan dan diberikan kesihatan yang baik luar biasa untuk anda

Dapatkan Harga Promosi Beserta FREE GIFT Bernilai Lebih Dari Rm200 ++

Jaminan wang akan dikembalikan

TANPA BANYAK SOAL

Diakui Selamat Tanpa Sebarang Kesan Sampingan. Jika tidak berkesan selama 30 hari, pihak HQ akan pulangkan semula wang anda tanpa banyak soal.

Pelaburan Anda Takan Sia-Sia, Dengan Izinya Anda Akan Kembali Sihat

Hanya RM69

Percuma Uncang Herba Spa Kaki
Percuma Mesin Urut Mudah Alih

Jimat RM256

Hanya RM89

✅ Percuma Uncang Herba Spa Kaki
Percuma Mesin Urut Mudah Alih

Jimat RM890

Hanya RM99

✅ Percuma Uncang Herba Spa Kaki
Percuma Mesin Urut Mudah Alih

Borang Tempahan

Billing & Shipping

Malaysia

Pilihan Produk

Product
Quantity
Price
Set 1 Box (Percubaan)1
+
RM69.00
Set 5 Box + 3 Herba Spa1
+
RM89.00
Set 10 Box + 5 Herba Spa1
+
RM99.00

Tempahan Produk

Product Subtotal
Set 10 Box + 5 Herba Spa  × 1 RM99.00
Subtotal RM99.00
Shipping
Total RM109.00
  • Sila buat pembayaran semasa menerima produk tempahan

Saya bersetuju segala maklumat tempahan yang dibuat adalah benar, saya juga akan membuat pembayaran semasa menerima barang tersebut.

Bukti Para Pelanggan Kami

Azizi MohamadKuala Terengganu
Read More
Kali kedua sy repeat dgn seller ni, mmg puashati sgt2, penghantaran cepat, bungkusan pun elok, harga pun murah berbanding dgn seller lain,sgt berkesan pd sy yg jenis sakit bahagian tumit ,ada kesan selepas habiskan 1 kotak, TQ seller pasni sy repeat lg yer
Mariah SidekW.P Kuala Lumpur
Read More
Penghantaran cepat, bungkusan pun elok, harga pun murah berbanding dgn seller lain,mmg puashati berkesan membuang toxic dlm badan,yg penting sy dpt tidur dgn nyenyak sekali bila guna detox herbal foot ni,
Nor AdibahW.P Kuala Lumpur
Read More
Fast shipping.. bau herba kuat.. for me and husband berkesan sbb bile pakai tu rasa.. dan smnggu pertama pakai betul hitam tapi after that dah berkurang.. serasi utk kami.. will repeat soon.. tq recommended 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 btw packaging xberapa nice but xmenjejaskan brg so it’s okey..
Fadhlina AnwarPerak
Read More
Selalunya lepas bangun tapak kaki kebas and sakit2. Tapi lepas pakai pelekat ni. Fuhhh hitam gilaa. Bau pun ok. N yang paling penting tapak kaki dah tak kebas and tak sakit2 dah macam selalu. Dah 2 hari pakai. Nak rate 10 ⭐ nasib beli 3 kotak terus haritu 🤭 puas hati sangat 👍
Irwandi MuslimMelaka
Read More
Barang dh smpai dgn selamat, mmg puas bila guna, rasa berangin ja tapak kaki, dpt meringankan badan buang segala2 toksik
Faiz RamleeJohor
Read More
This produk, very² nice dipakai expecially untuk orang tua kita yang tengah rasa lenguh badan, sakit kaki apa semua tu sebab produk ni dapat membuang segala toksik yang ada kat tubuh kita...😘 So memang sangat best bila dipakai...Yang ni entah kali ke berapa saya belikan untuk orang tua saya...Sebab diaorang cakap selesa pakai😂😂...